Volledig marktdekkend aanbod

Met meer dan 100 jaar ervaring vertegenwoordigt Unil Lubricants een solide waarde als producent van smeermiddelen: motoroliën, transmissieoliën, hydraulische oliën, vetten, metaalbewerkingsvloeistoffen en sprays. Unil Lubricants heeft een assortiment van meer dan 500 producten van superieure kwaliteit en is in staat om een oplossing te bieden voor alle eisen en problemen van klanten in de industrie, de automobielsector, de landbouw- en de transportsector. 

Oplossingen op maat
 

Door onze jarenlange ervaring, onze competente research & development afdeling en ons uitgebreid en gespecialiseerd labo, zijn wij in staat om tot in het kleinste details onze producten aan te passen. Heb je een machine of een voertuig met specifieke noden? Of wil je gewoon enkel het beste voor jouw machine? Dan kunnen wij zeker een oplossing bieden.

Hoogwaardige
technologie
 

Unil Lubricants is het competentiecentrum voor metaalbewerkingsvloeistoffen binnen de Cipelia Group. Maar ook al onze andere producten worden gemaakt op basis van de hoogwaardigste alternatieven. Niet alleen worden deze producten ontworpen en geproduceerd volgens alle moderne normen en eisen, ze worden eveneens door talloze kwaliteitstests geloodst. 

Alpha Maintenance Systems

Unil Lubricants beschikt over een eigen uitgebreid en uiterst performant laboratorium. Alpha Maintenance Systems is een actief lid van de Wearcheck International Group, een internationaal samenwerkingsverband van olieanalyselaboratoria, en behandelt ongeveer 50 000 monsters per jaar.

Lees verder

Om uw surfervaring te verbeteren maakt UNIL gebruik van cookies. Meer informatie   OK