ESCA voedingsgeschikte smeermiddelen en vetten

ESCA is de range van voedingsgeschikte producten van Unil Lubricants en is speciaal ontwikkeld voor mensen die aandacht besteden aan het kleinste detail, terwijl ze de belangrijkste zaken  niet uit het oog verliezen. Zo kan jij je focussen op het runnen van jouw zaak, terwijl wij ons focussen op de veiligheid en performantie van jouw machines.

Lees verder

Kosten verdampen met FORM oliën

Voor het vervormen en ponsen van plaatmateriaal wordt vooralsnog vaak gebruik gemaakt van een klassiek emulsiebad. Toch kan je heel wat tijd en kosten besparen bij het bewerken van aluminium-, koper-, zink- of staalplaten (al dan niet gegalvaniseerd) door een verdampbare vloeistof in te zetten bij het plooien, dieptrekken, uitsnijden, vervormen, zagen of draadsnijden. Speciaal hiervoor heeft Unil nu het gamma aan FORM-oliën ontwikkeld. 

Lees verder

Nooit meer een lege tank dankzij telemetrie

Gedaan met stress en productiestilstanden omwille van een lege olietank. Unil Lubricants kan uw tanks uitrusten met ultrasone- of vlottersensoren zodat u de status van uw olieniveau steeds via uw smartphone, tablet of PC kan opvolgen. Bovendien kan via de aangepaste software een automatische opdracht naar Unil worden verstuurd wanneer de tank moet worden bijgevuld.

Lees verder.

Alpha Maintenance Systems

Unil Lubricants beschikt over een eigen uitgebreid en uiterst performant laboratorium. Alpha Maintenance Systems is een actief lid van de Wearcheck International Group, een internationaal samenwerkingsverband van olieanalyselaboratoria, en behandelt ongeveer 50 000 monsters per jaar.

Lees verder

Om uw surfervaring te verbeteren maakt UNIL gebruik van cookies. Meer informatie   OK