BOORVRIJE ALTERNATIEVEN MET OOG OP HET MILIEU

Onze R&D-afdeling gaat voortdurend op zoek naar innovatieve formules voor metaalbewerkingsvloeistoffen om de impact op het milieu zo veel mogelijk te beperken. Met het oog op een duurzaam productportfolio ontwikkelden we daarom een nieuw gamma van boorvrije oliën. Wij kunnen vanaf nu nu voor zowat elk metaalbewerkingsproces een boorvrije alternatieve emulsie aanbieden.

Lees verder

Vacature:
Sales Engineer

Om onze groei te verzekeren, zijn we op zoek naar nieuwe sales engineers voor de regio's "Oost- en West-Vlaanderen" en "Antwerpen & Limburg".

Om meer te weten te komen over deze vacature, klik op onderstaande link.

Lees verder

Product launch

OPALJET POWER FE 950 0W30 is in de eerste plaats ontwikkeld voor de nieuwste FORD-motoren, maar het is ook geschikt voor motoren van voertuigen die een viscositeitsniveau van 0W30 en ACEA C2-16 prestatieniveaus vereisen (Fiat, Alfa Romeo, Mitsubishi, Subaru, Suzuki, Toyota, ect.).

Lees verder

Alpha Maintenance Systems

Unil Lubricants beschikt over een eigen uitgebreid en uiterst performant laboratorium. Alpha Maintenance Systems is een actief lid van de Wearcheck International Group, een internationaal samenwerkingsverband van olieanalyselaboratoria, en behandelt ongeveer 50 000 monsters per jaar.

Lees verder

Om uw surfervaring te verbeteren maakt UNIL gebruik van cookies. Meer informatie   OK