Boorvrije metaalbewerkings-
producten

Onze R&D-afdeling gaat voortdurend op zoek naar innovatieve formules voor metaalbewerkingsvloeistoffen om de impact op het milieu zo veel mogelijk te beperken. Met het oog op een duurzaam productportfolio ontwikkelden we daarom een nieuw gamma van boorvrije oliën. Wij kunnen vanaf nu nu voor zowat elk metaalbewerkingsproces een boorvrije alternatieve emulsie aanbieden.

Lees verder

Product launch

GI-V TR is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van dieselmotoren, al dan niet turbo, voor vrachtwagens, tractoren en civieltechnische uitrustingen. GI-V TR kan ook worden gebruikt in gemengde transportvloten, dat wil zeggen voor benzine- en dieselvoertuigen, binnen de grenzen van de vereisten van de fabrikant en bevat de baanbrekende additieven Molybdeen en Bismuth. 

Lees verder

Belgische verkooppunten

Ben je op zoek naar Unil Lubricants smeermiddelen? Ga dan zeker eens een kijkje nemen op onze vernieuwde distributeurspagina. We hebben zonet al onze Belgische verkooppunten toegevoegd. Via de handige filter kan je de verkooppunten onderscheiden van onze officiële distributeurs.

Lees verder

Alpha Maintenance Systems

Unil Lubricants beschikt over een eigen uitgebreid en uiterst performant laboratorium. Alpha Maintenance Systems is een actief lid van de Wearcheck International Group, een internationaal samenwerkingsverband van olieanalyselaboratoria, en behandelt ongeveer 50 000 monsters per jaar.

Lees verder