BOORVRIJE ALTERNATIEVEN MET OOG OP HET MILIEU

Onze R&D-afdeling gaat voortdurend op zoek naar innovatieve formules voor metaalbewerkingsvloeistoffen om de impact op het milieu zo veel mogelijk te beperken. Met het oog op een duurzaam productportfolio ontwikkelden we daarom een nieuw gamma van boorvrije oliën. Wij kunnen vanaf nu nu voor zowat elk metaalbewerkingsproces een boorvrije alternatieve emulsie aanbieden.

Lees verder

Machineering 2019

Bezoek ons tijdens machineering en win!

Kom naar onze stand en doe mee aan onze wedstrijd om zo kans te maken op 210L metaalbewerkingsproduct voor jouw machine.

Achterhaal aan de hand van de beschikbare meettoestellen welke metaalbewerkingsvloeistof wij tentoon stellen op de beurs. Als u de juiste vloeistof kan achterhalen, maakt u kans op 210 liter metaalbewerkingsvloeistof die wij samen met u selecteren speciaal voor uw machine.
Niet gewonnen, geen nood! Want iedereen die de metingen uitvoert krijgt een Unil Lubricants Goodie Bag.

Lees verder

Brandstof- besparing

Brandstofbesparing door lage viscositeit
OEM’s passen hun smeervoorschriften steeds sneller aan om aan de nood aan groene en brandstofbesparende alternatieven te kunnen voldoen. Dankzij de invoering van de ACEA C5 norm zullen ze steeds vaker motoroliën met een lage viscositeit voorschrijven....

Brandstofbesparing en LSPI-bescherming
Benzinemotoren met TDI-technologie (directe injectie) bieden een verbeterde brandstofefficiëntie in vergelijking met andere ontwerpen. Het specifieke ontwerp...

Lees verder

Alpha Maintenance Systems

Unil Lubricants beschikt over een eigen uitgebreid en uiterst performant laboratorium. Alpha Maintenance Systems is een actief lid van de Wearcheck International Group, een internationaal samenwerkingsverband van olieanalyselaboratoria, en behandelt ongeveer 50 000 monsters per jaar.

Lees verder

Om uw surfervaring te verbeteren maakt UNIL gebruik van cookies. Meer informatie   OK