Agribex

Unil Lubricants zal traditiegetrouw aanwezig zijn op de beurs Agribex in paleis 5 van Brussels Expo. U kan ons komen bezoeken van 5 tot en met 10 december. Wij ontmoeten u graag op stand 5113.

Agribex is de internationale beurs voor akkerbouw, veeteelt, tuin en groene zones. Het is de grootste professionele beurs voor landbouw en groenvoorzieningen in België. 

Elke dag van 10u tot 18u. 

Product launch

SAFECUT AERO 400 is een speciaal ontwikkelde micro-emulsie voor alle moeilijke bewerkingen op metalen waar oppervlakteafwerking belangrijk is. Deze micro-emulsie is goed bestand tegen hoge druk. Ze werd speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de specificaties van AEROSPACE ASN 42.302.

Read more

Folders

Al onze media zijn nu ook online beschikbaar. Neem een kijkje tussen onze folders, magazines, certificaten, catalogi en meer.

Read more

Alpha Maintenance Systems

Unil Lubricants beschikt over een eigen uitgebreid en uiterst performant laboratorium. Alpha Maintenance Systems is een actief lid van de Wearcheck International Group, een internationaal samenwerkingsverband van olieanalyselaboratoria, en behandelt ongeveer 50 000 monsters per jaar.

Read more