BOORVRIJE ALTERNATIEVEN MET OOG OP HET MILIEU

Onze R&D-afdeling gaat voortdurend op zoek naar innovatieve formules voor metaalbewerkingsvloeistoffen om de impact op het milieu zo veel mogelijk te beperken. Met het oog op een duurzaam productportfolio ontwikkelden we daarom een nieuw gamma van boorvrije oliën. Wij kunnen vanaf nu nu voor zowat elk metaalbewerkingsproces een boorvrije alternatieve emulsie aanbieden.

Lees verder

Product launch

De high performance motorolie voor de nieuwste generatie motoren die 
Dexos 1 gen 2 motoroliën vereisen.

OPALJET LONGLIFE DEX 1.2 FE is een speciaal samengestelde synthetische motorolie, geschikt voor benzinemotoren in personenwagens, welke een olie met de specificatie GM dexos 1 Gen 2 voorschrijven.

Lees verder

Brandstof- besparing

Brandstofbesparing door lage viscositeit
OEM’s passen hun smeervoorschriften steeds sneller aan om aan de nood aan groene en brandstofbesparende alternatieven te kunnen voldoen. Dankzij de invoering van de ACEA C5 norm zullen ze steeds vaker motoroliën met een lage viscositeit voorschrijven....

Brandstofbesparing en LSPI-bescherming
Benzinemotoren met TDI-technologie (directe injectie) bieden een verbeterde brandstofefficiëntie in vergelijking met andere ontwerpen. Het specifieke ontwerp...

Lees verder

Alpha Maintenance Systems

Unil Lubricants beschikt over een eigen uitgebreid en uiterst performant laboratorium. Alpha Maintenance Systems is een actief lid van de Wearcheck International Group, een internationaal samenwerkingsverband van olieanalyselaboratoria, en behandelt ongeveer 50 000 monsters per jaar.

Lees verder

Om uw surfervaring te verbeteren maakt UNIL gebruik van cookies. Meer informatie   OK