BOORVRIJE ALTERNATIEVEN MET OOG OP HET MILIEU

Onze R&D-afdeling gaat voortdurend op zoek naar innovatieve formules voor metaalbewerkingsvloeistoffen om de impact op het milieu zo veel mogelijk te beperken. Met het oog op een duurzaam productportfolio ontwikkelden we daarom een nieuw gamma van boorvrije oliën. Wij kunnen vanaf nu nu voor zowat elk metaalbewerkingsproces een boorvrije alternatieve emulsie aanbieden.

Lees verder

Beter voorkomen dan genezen

De vorming van schimmels en bacteriën in het emulsiebad is de grootste nachtmerrie voor de metaalbewerkingsmachine. Door de nodige voorzorgen te nemen met de hulp van Unil Lubricants kan je bacterievorming te slim af zijn en jezelf heel wat tijd, geld en zorgen besparen.

Zelf testen?

Allereerst is het belangrijk om steeds de juiste hoeveelheid (minimum 5%) metaalbewerkingsvloeistof toe te voegen aan het water in het emulsiebad om de stukken en machineonderdelen optimaal te...

Lees verder

Product launch

OPALJET POWER FE 950 0W30 is in de eerste plaats ontwikkeld voor de nieuwste FORD-motoren, maar het is ook geschikt voor motoren van voertuigen die een viscositeitsniveau van 0W30 en ACEA C2-16 prestatieniveaus vereisen (Fiat, Alfa Romeo, Mitsubishi, Subaru, Suzuki, Toyota, ect.).

Lees verder

Alpha Maintenance Systems

Unil Lubricants beschikt over een eigen uitgebreid en uiterst performant laboratorium. Alpha Maintenance Systems is een actief lid van de Wearcheck International Group, een internationaal samenwerkingsverband van olieanalyselaboratoria, en behandelt ongeveer 50 000 monsters per jaar.

Lees verder

Om uw surfervaring te verbeteren maakt UNIL gebruik van cookies. Meer informatie   OK