WK 2018 ACTIE

Voorspel de juiste winnaar van het WK voetbal 2018 en win voor 4 jaar gratis motorolie voor jouw wagen! (*)

(*) Het type motorolie wordt bepaald op basis van het merk en model van de wagen die de deelnemer heeft ingevuld op het wedstrijdformulier met een maximum volume van 40 liter (gebaseerd op het gemiddeld verbruik van een gemiddelde personenwagen). Uit alle correcte voorspellingen die voor 29 juni 2018 om 23.59u werden ingezonden, worden 20 winnaars uitgeloot.

Neem deel!

Product launch

De high performance motorolie voor de nieuwste generatie motoren die 
Dexos 1 gen 2 motoroliën vereisen.

OPALJET LONGLIFE DEX 1.2 FE is een speciaal samengestelde synthetische motorolie, geschikt voor benzinemotoren in personenwagens, welke een olie met de specificatie GM dexos 1 Gen 2 voorschrijven.

Lees verder

Belgische verkooppunten

Ben je op zoek naar Unil Lubricants smeermiddelen? Ga dan zeker eens een kijkje nemen op onze vernieuwde distributeurspagina. We hebben zonet al onze Belgische verkooppunten toegevoegd. Via de handige filter kan je de verkooppunten onderscheiden van onze officiële distributeurs.

Lees verder

Alpha Maintenance Systems

Unil Lubricants beschikt over een eigen uitgebreid en uiterst performant laboratorium. Alpha Maintenance Systems is een actief lid van de Wearcheck International Group, een internationaal samenwerkingsverband van olieanalyselaboratoria, en behandelt ongeveer 50 000 monsters per jaar.

Lees verder

Om uw surfervaring te verbeteren maakt UNIL gebruik van cookies. Meer informatie   OK